Jumat, 22 Agustus 2014

tre, vagy voln

Ebben a digitális generáció, ahol az információ könnyen elérhető másodpercek alatt, névjegykártyákat is megőrizték jelentőségüket elérésében a fokozottabb üzleti expozíció és az üzleti értékesítés. Ha a vállalkozás már egy csomó nyomtatott lapok kiosztják a potenciális ügyfelek számát, és még nem lát javulást a piacon elérhető, akkor itt az ideje, hogy feljavítani a régi névjegykártya.

Vegye ki a névjegykártyát, és nézd meg az objektív szempontból. Ha te vagy a vevő, akkor meg akarja tartani a kártyát, vagy dobd el? Vannak a betűtípusok a kártyán túl apró a tiszta olvasás? Vagy a design tükrözi, amit a cég az üzleti életben? A legtöbb üzletemberek a vállalati kártyák nyomtatott alapján a saját szubjektív preferenciák, soha nem figyelembe venni, ha az üzleti kártya adja ki a szükséges üzenet maximális üzleti hatás olyan minimális helyet.

Online kapcsolat lehetővé tette, hogy a vállalkozások és az ügyfelek kommunikálni gond nélkül, de ez az üzleti kártyák erősíteni jelenlétét az üzleti hiányában is az interneten. Így, még ha az ügyfele is nyaral egy lakatlan szigetre, vagy volna kemping a hegy oldalán, ahol az internet-kapcsolat is nehéz találni, még mindig képes hozzáférni a üzleti információkat a névjegykártya, és még jobb, hogy a kártyát a leendő ügyfél.

Képeslapok is életképes módon növelheti jelenlétét kapcsolat az üzleti, hanem azért, mert névjegykártyák praktikusabb és könnyebben beilleszkedjen egy pénztárca, vagy egy üzleti fájl szervező, ők inkább bizonyos kell végezni bárhol és bármikor. Ezen túlmenően, a kártyán ugyanolyan fontos, mint az, hogy a nyomtatott információk. A névjegykártya kell a nevet és a logót a vállalat vagy üzleti, a szlogen és mottója a társaság, a kapcsolattartó személy, számok vagy mobiltelefon számok, az üzleti honlap, és ha lehet, a fizikai címet.

Minden üzleti soha nem szabad alábecsülni az erejét névjegykártyák. Képes gyors tájékoztatás, könnyű tartani, és ha optimalizálva a legteljesebb, generál lenyűgöző értékesítési növekedést. Még az üres tér, a hátsó egy kártya lehet használni, hogy tartsa további információkat, mint egy térkép, vagy egy vonzó freebie. Névjegykártyák biztosan segít üzleti, hogy több jól ismert és jövedelmező hosszú távon.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar